ефективна енергийна защита

Източник: https://realityhackerz.com/

Вече изяснихме основните фактори, заради които е важно да сме добре защитени енергийно. Следва да разберем как да осъществим ефективна енергийна защита. Съществуват различни начини, въпросът е да се спрете на такъв, който работи. Идеи по темата ще откриете в изобилие. Отсега ви казвам, че синджир от чесън на шията ви ще ви осигури доволно лично пространство, но енергийна защита с този толкова ароматен ритуал няма да ви се получи. Вместо това, можете да си изберете някой от следните начини:

Ежедневни молитви

Всеки ден е добре да отделяте по три-четири часа за молитви. Важно условие е да сте напълно отдадени на процеса, от механично повтаряне наум или на глас на молитви полза няма. Да си кажем истината обаче изключително малко хора ще отделят толкова време да се молят ежедневно, пък ако ще и животът им да зависи от това. Също така, точно вие може да не сте вярващ или религиозен и съответно изобщо да не ви се нрави тая работа с молитвите. Това си е ваше право и никой не трябва да се опитва да ви го отнема. Ако е такъв вашият случай, можете да опитате…

Позитивно мислене и позитивни утвърждения

Книжният пазар изобилства от литература, посветена на позитивно мислене и позитивни утвърждения. Опитайте се обаче да сте в състояние на позитивно мислене непрестанно, както и да си повтаряте позитивни утвърждения, в продължение, да речем, на десет минути, без да се разсейвате нито за миг. Не става, а?

И все пак, те работят. Има смисъл и от позитивното мислене, и от позитивните утвърждения. Просто се следват някои специфики около прилагането им, за които ще прочетете допълнително. При всички положения се изисква огромна дисциплина при тях. И тъй като не всеки и способен на такава, ще спомена за финал един метод за енергийна защита, който, до този момент, в личния ми опит, е ненадминат в ефективността си.