позитивни утвърждения за пари

Позитивни утвърждения за пари ще откриете в немалко източници, посветени на позитивното мислене. Популярни автори като Джоузеф Мърфи, Луиз Хей, Ронда Бърн са само малка част, от чиито книги можете да почерпите вдъхновение. Имайте предвид, че рецепти за бързо забогатяване няма да получито от никого от тях, което, впрочем, е прекрасно. Все пак искате реални, практични съвети, а не отнесени обещания, нали?

Всеки е в състояние да привлече пари в живота си – толкова, колкото е готов да понесе от тях. Сред важните условия да се случи и на вас, е да приемете, че парите са чиста енергия и само от вас зависи дали ще ви донесат добро. Можете и сами да си измислите позитивни утвърждения, с които да станете пртегателна сила за парите. За вдъхновение тук ви предлагам няколко…

Примерни позитивни утвърждения за привличане на пари

Приемам парите с благодарност. Превръщам ги в радост за мен и за близките си.

Парите изпитват толкова големи симпатии към мен, че където и да обикалят по света, винаги се връщат в банковите ми сметки, многократно умножени.

Обичам парите и парите ме обичат. Между нас съществува неразривна връзка и винаги сме заедно.

Парите са добро. Колкото повече имам от тях, толкова повече щастие мога да донеса на света.

Парите ме следват, където и да отида, с каквото и да се захвана. Спокоен и благодарен съм.

Кога да използваме позитивни утвърждения за пари?

Използвайте позитивни утвърждения за привличане на пари, дори и във време, когато смятате, че имате достатъчно. Не е нужно да чакате всички монети и банкноти да напуснат портмонето ви, за да се сетите да бъдете благодарни за тях. Развайте се, че ги имате днес, в противен случай може да ги прогоните. Излишно е, разбира се,  да си ги представяте като чувствителни особи с ранима душа, твърде крайно е. Просто и за парите важи правилото, че можете да задържите в живота си само онези неща, които истински цените.