За мен

Павлина Георгиева

Здравейте и добре дошли в zaredeni.com! Един сайт, с който сте винаги заредени с позитивна енергия, здраве, богатство, мотивация и благодарност.

Накратко за мен

Казвам се Павлина Георгиева, на 38 години съм, и обичайно се занимавам с това, които ми харесва. Вярвам, че това е единственият начин да заразявам и зареждам хората около мен с радост, да им вдъхвам надежда и смелост, така че и те да изразяват себе си максимално добре.

Писането се озова сред любимите ми занимания още в детските ми години. Когато науча нещо, което ми се струва полезно, ми е приятно да го споделя с всеки, който е готов да прочете или чуе. От мен – информацията, във вида, в който съм я възприела и усетила, от вас – изборът какво да правите с нея.

Личен опит

Много от статиите, които ще прочетете в www.zaredeni.com, са споделен мой личен опит в разни сфери от живота. А, да, има и авторски рецепти, за вкусен живот и добър апетит. 🙂 Включени са и други материали, които са ми направили впечатление. Разнообразието е гарантирано! 🙂

Важно! Винаги търсете консултация със специалист!

Тъй като немалка част от публикациите в сайта са свързани с теми за здраве, хранене и спорт, е важно да уточня, че не съм специалист в тези области. Винаги се консултирайте с лекари, диетолози, фитнес инструктори, когато става дума за компетентна грижа за вашето тяло. Статиите, били те в този или други сайтове в интернет, обикновено имат информативна, не и терапевтична или специализирана насоченост.

Благодаря!

И последно, но не по важност. Благодаря ви, че сте тук, надявам се да откриете нещо зареждащо и вдъхновяващо за себе си. Пожелавам ви винаги да бъдете добре заредени с всичко, което ви прави щастливи! 🙂