Източник: http://www.choco-party.eu/

Източник: http://www.choco-party.eu/

Могат ли банда шоколадови късметчета и благодарност да се поберат в едно изречение? Несъмнено, когато в историята e замесен зареждащият с професионализма си екип на Choco Party. За какво толкова може да бъде благодарен някой на група креативни хора, предлагащи разнообразие от шоколадови изненади за всякакви поводи? Сега ще ви разкажа.

А защо не шоколадови късметчета?

Този въпрос си зададох, докато се чудех под каква форма да бъдат поднесени късметчетата за моминското парти на една приятелка. Тя е усмихната, чаровна, талантлива и заслужава нещо наистина запомнящо се. Тогава на виртуалния хоризонт изгря сайтът на Choco Party. Дребната, но значителна подробност беше, че въпроният изгрев се случи в момент, когато оставаха по-малко от два дни до събитието. А на мен ми трябваха шоколадови късметчета, всяко от което да е с различен текст на гърба на опаковката. Имаше ли изобщо някакъв шанс да се изпълни подобна поръчка за толкова кратко време?

Светкавична позитивна реакция!

Реших веднага да пиша на Choco Party през формата им за контакт. Обясних от какво имам нужда и продължих да си действам по някакви други задачи. Мислех си, че едва ли някой ще тръгне да ми отговаря на писмо, изпратено около 22:00 ч. вечерта. Половин час по-късно имах не просто отговор, а такъв, който съдържаше в себе си спасяващото “да, можем да изпълним поръчката”. Дори получих предложение за дизайн, напълно адекватно отговарящо на това, което си представях. От мен се искаше само да изпратя текстовете на късметчетата. На следващия ден до обяд ги бях изпратила и…

Поръчката с шоколадови късметчета беше изпълнена точно навреме!

Като казвам “точно навреме” имам предвид, че поръчката беше готова дори по-рано от зададения срок. При това, с впечатляващо високо качество на изпълнение на фона на изключително изгодната цена, която уговорихме. Choco Party дори бяха предвидили допълнителна опаковка за всички шоколадови късметчета, за да не се разтопят в горещините. Оказа се, че такава е практиката им. А пък ако знаете колко са им вкусни шоколадчетата!

Искате ли и вие шоколадови късметчета?

Просто разгледайте сайта на Choco Party и вижте за колко много поводи можете да си поръчате шоколадови късметчета, както и всякакви други шоколадови изненади. Дизайнът могат да ви го предложат те или да изпратите свой, индивидуален. Възможни са много интересни идеи също и за бизнеса, за реклама. Харесайте и facebook страницата им, за да ви е винаги под ръка прекрасното шоколадово настроение!