zaredeni_energiyna_zashtita_01

Източник: https://i.ytimg.com/

Енергията преодолява всякакви прегради. Движението й е свободно и когато взаимодействаме с нея безразборно, лесно губим собствените си енергийни запаси, а и можем да привлечем отрицателна енергия. Заедно с така наречената чужда енергия, често идваща при нас от източници, за които не подозираме, приемаме в биополето си информационни пакети за болест, бедност и други несполуки. А влезе ли нещо в биополето ни, е въпрос на време да се прояви и във физическия ни свят. Точно тук се намесва необходимостта да знаем…

От какво е нужно да се защитим и защо ни е енергийна защита?

Ежедневно се срещаме с фактори, които, ако позволим, могат да ни изтощят енергийно. Заради тях е важно да имаме добра енергийна защита, която да ни осигури пълноценен живот. Тук изброявам по-често срещаните. Идеята не е да им треперим, а да сме информирани, за да реагираме адекватно.

Енергиен паразитизъм

Енергиен паразитизъм има тогава, когато някой с по-малки енергийни запаси отнема от енергията на друг, с повече енергия. След общуване с енергиен паразит сме изтощени, раздразнени, нерядко и с главоболие. Енергийните паразити имат разнообразни способи, с които да отнемат от енергията на човек, озовал се в ролята на енергиен донор. Сред тях са непрекъснато оплакване, използване на събеседника като кошче за емоционални отпадъци, провокации, скандали, интриги, водене на безсмислени, изморителни спорове. Характерно за енергийните паразити е, че не осъзнават какво правят. При тях отнемането на чужда енергия е непреднамерено.

Енергиен вампиризъм

За разлика от енергийните паразити, енергийните вампири крадат енергия от други хора напълно съзнателно и целенасочено. Могат да бъдат изключително опасни, да сринат нечие здраве и жизнени сили за отрицателно време. Нито енергийните вампири обаче, нито енергийните паразити кипят от жизненост, противно на очакванията. Те са само транзит, затова непрекъснато имат нужда от нови дози енергия.

Електронни уреди

Друг фактор, заради който се нуждаем от енергийна защита, са електронните уреди. Тук влизат всички мобилни телефони, смартфони, айфони, таблети, настолни и преносими компютри, телевизори, микровълнови печки, климатици. Накратко, всичко, работещо с електричество и електроника. Невъзможността на все повече двойки да заченат дете по естествен път, влошените умствени способности, както и онкологичните заболявания, са сред “даровете”, поднасяни от електронните уреди. Съвременният живот обаче е, ако не немислим, доста труден без тях. Позитивното в цялата ситуация е, че могат да бъдат наистина полезни, стига да си осигурим добра енергийна защита от негативните им влияния.

Геопатогенни зони

Големите градове са буквално опасани с тях. Твърде възможно е вече да са превзели и по-малките населени места. Сами сме си ги изобретили с начина си на мислене и живот. Ако не във всеки, то почти във всеки дом има геопатогенна зона. Трудно може с няколко думи да се опише същността на тези мрежи, но вероятно и сами се досещате, че имат вредно, застрашаващо здравето излъчване. По-любознателните могат да потърсят информация за Мрежа на Хартман например.

Насоки за това как да си осигурим ефективна енергийна защита, можете да прочетете тук.